Monday, September 26, 2011

Hard candy.

Just a quick outfit post for you guys! The weather was so lovely this weekend - not a drop of rain, so I finally got to take some photos outside, yay. Anyways..I hope you like the pictures and be sure to tell me what you think! You can also find this outfit on lookbook HERE. Enjoy! :)
Sain lõpuks välja pildistama! huh, nii ilus ilm oli pühapäeval, et lausa lust oli mere ääres käia.. kuigi vaba kivi oli raske leida sest ma polnud ilmselgelt ainukene, kes otsustas ilusal ilmal ja päikesel sarvist haarata! Nohjah.. aga ma loodan, et pildid meeldivad ja lookbooki saab piiluda SIIT! Seniks aga olge tublid, mu hiirekesed!

( I used CanonEOS 400D, 50mm lens and Canon controller RC-1 for the photographs)
Leather jacket and ring from Romwe.com, tutu skirt from Chicwish.com, belt from Felicee.com, faux fur collar from secondhand, boots from SHU.
Bedouin Soundclash - Brutal Hearts

Tuesday, September 20, 2011

I'm not as sad as Doestoevsky.

Just some photographs I took last week. Haven't had the time to go out to shoot so I'm sorry that this post is again somewhat random. But I've gotten quite a few requests to do a post about my school and my work and what it is that I do.. so I'm gonna start working on that.. and hopefully have something up for you guys! But the thing is every time I bring my camera to school I tend to have such a busy schedule and never have time to take any photographs.. and since my bag is already so full of.. well... crap, and is heavy as it is.. than carrying around my massive camera without taking any pictures is useless. Right, but I am gonna try to fix that so.. yay! Also if you guys want to see some of my illustrations or my graphic design portfolio or something like that.. then just let me know and I'll put something together. Righty, but I hope you enjoy this post and be sure to tell me what you think.

Heihops, mõned fotod siis, mis ma eelmine nädal suutsin üles pildistada. Kuna kooliga on kiire-kiire ja pikad päevad, siis ei ole pildistamiseks üldse aega leidnud.. ja tuleb jälle sellise siseruumides tehtud ollusega leppida.. pahapaha. Aga olen viimasel ajal päris palju küsimusi saanud oma õppimise ja töötamise ja kunstitööde ja muu sellise kohta niiet mul on kuri plaan varsti üks selline kokkuvõttev postitus teha kus ma räägiks ja näitaks siis praegust kooli ja eelmist kooli ja üldse räägiksin kunstiharidusest pisut lähemalt ja tutvutaksin ehk oma eriala.. ja kuidas ma üldse oma valikuteni jõudsin jne. Ja kui soovi on, siis võin ka oma portfooliot näidata ja üldse illustratsioone ja muud põnevat (näiteks ühe kapi tegin kunagi). Niiet kui on huvi, siis karjuge kõvasti.. muidu aga olge tublid, mu hiirekesed, ja ma loodan, et pildid meeldivad! :)

( I used CanonEOS 400D, 50mm lens and Canon controller RC1 for the photographs)
The gorgeous lace bow sweater is from Felicee.com, got the tutu thing from a friend (jeje go Ipi!), the bag is from Romwe.com and oversized watch is from a secondhand store)
Metronomy - The Look

Wednesday, September 14, 2011

I found empathy from madness.

It's been raining cats and dogs these past few days - so I've been wearing really basic and comfortable things. Nothing too interesting so I'm sorry if this post is a bit boring. But I did find this gorgeous fabric the other day - I think I'm gonna make a cute little dress out of it.. I do like the bold pattern tough, it is exactly what's missing from my wardrobe. Oh I still have no internet in my dorm, so I have to carry around my massive chunk of a laptop along with all the other crap that I stuff in my bag every morning.. I should really stop doing that. Anyways I hope you like the pictures and be sure to tell me what you think :)

Heihop. Uskumatu kuidas aina kallab ja kallab ja ei ole otsa ega äärt. Ma ei tea kas viga on minu halvas mälus või tõepoolest pole juba ammu nii vihmast sügist olnud. Nohjah, vihm onju kena ja tore kui seda saab suure kohvitassi ja tekiga akna tagant jälgida, aga liiklevale inimesele on selline ilm ikka paras surm ja hukatus. Mm ma vist ei hakkan siin oma toidupoe seiklustest pajatama, kus no lühidalt võib öelda, et majaseina peale jäi üks kuiv Kertikujuline laik... igastahes, vastavalt ilmale on ka minu riietus kuidagi halliks ja lihtsaks kiskunud - rõhk on pigem mugavusel kui millelgi muul niiet andestage mulle kui see postitus pisut igavavõitu on. Ahjaa ja mingi ajahetk tagasi käisin Abakhanis sobramas ja leidsin sellise ilusa julge mustriga kanga, millest ma arvatavasti väikse armsa kleidikese kokku miskin, aga eks näis, mis sellest välja tuleb. Aga teie, mu hiirekesed, olge tublid, ja ma loodan, et pildid meeldivad.:)

( I used CanonEOS 400D, 50mm lens and Canon controller RC1 for the photographs)
Hoodide scarf from Reserved, floral vest from Romwe.com, shorts from Seppälä)
Timber Timbre - Black Water

Saturday, September 10, 2011

Technicolor dreams.

Another quick post for you guys. Hope you enjoy the photographs and be sure to tell me what you think. Sorry for being so brief, but I have ton of work to do today, so I need to hustle. :) You can also find this outfit on lookbook HERE. I also wanted to thank a reader of mine, Emily, who took the time to tell that she noticed a T-shirt (click to see) with my photograph on it when she was out shopping. Needless to say I didn't know anything about it and the photograph was used without my permission. So thank you again Emily! :)

Heihop, kiire-kiire postitus teile. Jutustaksin hea meelega pikemalt, aga töö vajab tegemist ja elu elamist niisiis peate leppima sellise lühikese nutsuga. Aga tahaksin siiski tänada ühte oma lugejat, Emilyt, kes teatas mulle, et märkas poes minu fotoga T-särki (siit saab näha). Muidugi tuli see mulle suure ja häiriva üllatusena, aga vähemalt olen ma sellest nüüd teadlik ja saan midagi ette võtta. Oohjaah... võtab ohkama selline asi. Aga teie, mu hiirekses, olge tublid, ja ma loodan, et pildid meeldivad :) Lookbooki saab SIIT piiluda.

( I used CanonEOS 400D, 50mm lend and Canon controller RC1 for the photographs)
(Leather jacket from newyorker, tutu skirt and lace top from www.chicwish.com)
Death Cab For Cutie - A Lack Of Color

Wednesday, September 7, 2011

And she was beautiful but she didn't mean a thing to me.

Another week gone by without me even noticing it. I've just been enjoying school and all the interesting lectures and this overall "everything-is-new-and-exciting" vibe that I always get when autumn comes around. It's actually my favorite season.. for many reasons - I love the fashion, weather and colorful leaves and pretty much all that autumn has to offer. So yay! I also wanted to show you guys my new vintage garment bag that my relatives gave me for school. I used to stuff all my clothing into a little raggedy Adidas sport bag and they would all get wrinkled and messy.. so this is a perfect little thing for a fashion designer or a stylist to have. Anyways.. I hope you like the pictures and be sure to tell me what you think :)

Heihop, jällegi on märkamatult üks nädal mööda tiksunud.. aga ma ei pahanda, eks aeg lendab kiiresti kui on palju tegemist ja koguaeg midagi põevat toimub. Naudin ikka hoolega kooli algust ja uusi õppejõude ja loenguid, mis on oi-oi kui huvitavad. Ühtlasi on ka sügis kätte jõudnud, mis veel olemise eriti muhedaks muudab, nimelt on sügis mu lemmik aastaaeg - uued kollektsioonid, värvilised lehed, jahe ilma..oioi ja kõik on nii uus ja huvitav ja mida kõike veel. Ühesõnaga me oleme sügisega suured sõbrad. Isegi hommikused kooli jalutamised on kuidagi asendamatult mõnusad khm* võino .. pigem ikka jooksmised kuna õigel ajal ärkamine on ilmselgelt nõrkadele.. kuigi enda kaitseks võin öelda, et ma olen siiki vaid ühe korra hiljaks jäänud see semester! (notetoself- semester on kestnud vaid neli päeva). Ja veel tahtsin näidata oma uut rõivakotti, mille sugulased mulle kooli alguse puhul kinkisid. Mulle kohutavalt meeldivad sellied ülipraktilised, aga samas nii stiilipuhtad asjad. Ei jõua ära oodata kuni saan sinna juba midagi enda disainitud sisse panna. Uhu. Aga teie, mu hiirekesed, olge ikka tublid, ja ma loodan, et pildid meeldivad. :)

(I used CanonEOS 400D, 50mm lens and Canon controller RC1 for the photographs)
(blouse and necklace from Romwe, shorts from Seppälä, doublechain feather ring is from brittneymiranda.com, oversized watch from secondhand)
Tiny Vessels - Death Cab For Cutie