Monday, June 25, 2012

I'm your famous nightmare.

I'm back after a long and much needed break, during which I managed to do everything that I wanted and still had time to do nothing at all. I finished my first year of college, said my goodbyes to Tallinn and came home for the summer and most importantly - after a year of waiting I welcomed Annu back from Japan. And so far it seems like it's going to be the one of the best summers yet. I hope you all are doing great and are as excited as I am to be back! So I'll just let you enjoy this post and be sure to tell me what you think :) yay! Oh and you can aslo visit my lookbook HERE.

Tegin ühe pika ja kohe kindlasti välja teenitud pausi, mille jooksul puhkasin ja mängisin oma isu nii täis, et nüüd on lausa lust siin jälle tagasi olla. Viimasest postitusest on küll ligi kuu aega möödas, aga vapraid sõdalasi see ei heiduta, seega üritan nobedalt nüüd kõik oma üles pildistatud tegemised siia rippuma saada. Senimaani on muidu imeline suvi olnud.. tegelikult päriselt puhata olen saanud nüüd umbes 2 nädalat, enne seda sai Muhumaad ja etnograafia- ning muuseumi praktikat vallutatud, siis tegin Tallinna kodule ühe kiisupai, pakkisin kodinad kokku ja tulin suveks koduõuele mängima.. ning, mis kõige olulisem - tervitasin kodumaale tagasi ka oma imekauni Annu, kes ennast viimase aastakese Jaapanis peitis! Imeline! Aga ma loodan, et teil kõigil on vahepeal hästi ja veel paremini läinud, kõhud on jäätisest ja maasikatest punnis ning äkki on ka kellelgi hea meel, et neiu Pahk taas tööpostil on. Juhei! Olge tublid mu hiirekesed!
(I used CanonEOS 600D 50mm lens for the photographs)
(Leather jacket and skirt - romwe.com, cross ring - ringsandtings.com, mint green blouse was a gift from Annu, belt - Vero Moda, Monroe clutch is self-modified from a wallet, watch - Seppälä)
Lana Del Rey - Without you