Friday, November 16, 2012

A lack of color.

I spent 3 and a half hours in the fabric store yesterday. Looking at fabrics I can't afford but mostly just dying over the fact that I can't make up my mind. People who know me or have had the extreme pleasure of accompanying me to any kind of store or had to wait until I make a decision, know that I'm the most indecisive person in the world. Hence the sarcasm - I'm no fun when faced with choices. But here are some photographs from yesterday. As you can see I've had a new little lomocamera join our lovely Canon family. I can't wait to get the first films developed! And also some pages from my sketchbook and the reason behind my fabric store adventures, thehe. But I hope you like the pictures and be sure to tell me what you think :)

Veetsin eile kolm ja pool kohutavat tundi kangapoes. Inimesed, kes on kunagi minuga kuskile poodi sattunud või oodanud kuni ma midagi otsustan, on teadlikud, et kui Herr Jeesus kolmanda pilve peal 90nendate beebidele otsustusvõimet jagas, siis minu jättis ta külma südamega vahele. Seega igasugune valikute tegemine on selline aeganõudev piin, mille kirjeldamiseni jõuan ehk mõni teine kord, et mitte siia jälle lobisema jääda. Aga siin on teile väike peotäis pildikesi, mis ma eile kiiruga tegin enne kui päris pimedaks läks. Nagu näha on mu värvikas kaameraperekond nüüd ühe lomobeebi võrra rikkam. Juhei. Ja mõned leheküljed ka minu sketchbookist ehk siis ka põhjus miks ma ennast kangapoodides piinamas käin. Igaljuhul loodan, et pildid meeldivad ja nagu ikka - olge tublid väikesed hiirekesed :)

(I used CanonEOS 600D and 50mm lens for the photographs)
(black shirt, triangle brooches and bag from romwe.com, boots from Choies.com, watch from Carmel market)
Young Wonder - To you

Sunday, November 11, 2012

Nice is good.

Just a quick little outfit post for you guys. As you can see the snow has melted. However don't let that fool you, it's still freezing. But as you probably know, I don't mind the cold. I'm such a northerner. But here are some photographs to show you my new buttoned camera bag. Well technically it's not camera bag, but it's exactly the right shape and size to hold my baby Canon and some lenses. And it has a longer strap as well so when I'm feeling really adventurous I can wear it as a backpack or over my shoulder. How perfect! I also wanted to show you this tiny little feature in Viva magazine! yay! But I'm going to keep it short this time and hope you like the pictures and be sure to tell me what you think :)

Lumi on küll sulanud, aga tule taevas appi kui külm siin Tartus on. Kuigi jah, valetaks, kui väidaks, et see mulle ei meeldi. Mul on ikka väga konkreetsed põhjamaalase geenid! Iga kell võtaks ühe lumise talvepäeva suvise palavuse vastu. Aga siin on mõned fotod, mis said eile üles pildistatud. Lõpuks ometi leidsin omale imeliselt praktilise ja sädelevalt minuliku kaamerakoti! Juhei! Tegelikult pole tema ametinimetus küll kaamerakott, aga ta on täpselt õige suuruse ja kujuga, et kaisutada minu väikest Canoni beebit ja tema sõbereid objektiive.. ja kui ma veel eriti strateegiliselt paigutan, siis saab sinna veel peita ka rahakoti ja telefoni. Ahjaa tal on veel pikem rihm ka, et kui eriti pingeliseks matkamiseks läheb, siis saab seda ka kui seljakotti kanda. Vot sihuke tore asjake siis! Ja veel tahtsin näidata ka väikest nupukest Hollandi Viva ajakirjas, mis mõned nädalad tagasi ilmus. Ja nüüd lasengi teid pilte uudistama ja nagu ikka - olge tublid mu hiirekesed! :)

(I used CanonEOS 600D and 50mm lens for the photographs)
(Leather jacket, lace blouse and button bag from Romwe.com, moustache necklace from L.O.L.A, lace skirt from O-mighty.com)
Radical Face - Welcome Home

Friday, November 9, 2012

The optimist I decided to be.

A quick little post to lighten up this nifty looking Friday night. I seem to be in a fantastically good mood and it usually reflects in some bad humor and my need to speak until peoples ears bleed, so please forgive me. Anyway I seem to have caught this little positivity bug about a week ago, when I decided to be a brave little trooper and finally made some important decisions that have been haunting me for ages. So now that they are done, everything just seems so easy, light and ever so lovely. And just like a cherry on top of a sugary-sweet cake, I got some amazing-scream-and-jump-in-the-air news today. Just feels like a small confirmation that I'm moving in the right direction and world domination is just a small step away(I warned you about my bad humor). But here are some moustachealicious photographs that I took about a week ago, before the dreaded painting course assessments - as you can see even if I have tons and tons of work to do I still find time to have some much needed fun. Aaand for the first time in like.. ever my professors actually liked my work and yours truly got an A. Booyah! So I hope you like the pictures and don't forget it's Movember! :)

Üks nobe väike postitus siia nobedasse väikesesse reedesse-esss-ssssee. Andestage, mul on nimelt imehea tuju ja tavaliselt väljendub see eriti halvas huumoris ja inimeste surnuks rääkimises. Ha, aga sellesse imelisse positiivsuse pisikusse nakatusin tegelikult juba umbes nädalakese tagasi, kui otsustasin ära ühed tähtsad otsustamised ja olin vapper väike sõdalane! Igaljuhul on pärast neid väikeseid-suuri-armsaid ja karvaseid otsuseid tundub kõik kuidagi väga õige,kerge ja hea. Ja nagu kirss koogil, saabus täna postkasti veel kohe mitu karju-ja-hüppa-lakke uudist! Täpselt nagu väikeseks kinnituseks, et liigun õigel teel ja et minu pingutused ja tegemised ei jookse tühja. Ulala, aga siin on ühed vuntsised fotosüüdistused, mis said samuti umbes nädalakese eest üle pildistatud ja seda enne maali hindamisi. Nagu näha käib töö ja vile koos.. ja vahepeal peab puhkama ja mängima ka. Ja esimest korda minu pika haridustee jooksul tuli maali hindeks tubli kooliKerti A! Aga teie, mu kallid hiirekesed, olge ikka tublid, ja ma loodan, et pildid meeldivad :)

(I used CanonEOS 600D and 50mm lens for the photographs)
(Super cute moustache necklace from L.O.L.A)
Youngblood Hawke - Stars